Darcekove balenie mydiel
-
Darcekove balenie mydiel
Prosim, nejaky tip na hotove krabicky -papier, drevo, na dacekove balenie mydiel ? Odkial kupujete
?

- Ame
- Kontaktovat uživatele:
Re: Darcekove balenie mydiel
možná to nebude úplně to, co si představuješ, ale co mám a umím, o to se ráda podělím 
normálně balím do pravého celofánu, když to má být hezké, sáhnu po organze, mám tu nějaké hotové pytlíky (dají se údajně levně nechat poslat z Číny (Aliexpres), ale ráda beru i cca. 12 cm širokou stuhu a uvážu přes mýdlo mašli, nebo i metráž
občas se mi kvůli stylu hodí vzít vzorovaný kartón, to pak skládám takovéto jednoduché obálky
posledně si z Vídně děvčata přivezla dárečky, třpytivá mydélka, ta mydlářka umí nádherné krabičky (ale návod mi sice slíbila, nicméně zatím nedodala a já ji ještě neurgovala), stříhá si na ně balící papír na 10 a 13 cm velké čtverečky, každý díl je ze 4 takových čtverečků
ale říkala, že balicí papír těžší mýdla neunese

normálně balím do pravého celofánu, když to má být hezké, sáhnu po organze, mám tu nějaké hotové pytlíky (dají se údajně levně nechat poslat z Číny (Aliexpres), ale ráda beru i cca. 12 cm širokou stuhu a uvážu přes mýdlo mašli, nebo i metráž
občas se mi kvůli stylu hodí vzít vzorovaný kartón, to pak skládám takovéto jednoduché obálky
posledně si z Vídně děvčata přivezla dárečky, třpytivá mydélka, ta mydlářka umí nádherné krabičky (ale návod mi sice slíbila, nicméně zatím nedodala a já ji ještě neurgovala), stříhá si na ně balící papír na 10 a 13 cm velké čtverečky, každý díl je ze 4 takových čtverečků
ale říkala, že balicí papír těžší mýdla neunese
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Pošetilí hlouposti říkají, rozumní je dělají." Marie von Ebner-Eschenbach
-
Dakujem
Ja som sice taka hracicka,bavia ma prplacie robotky, len nechce sa mi travit viac casu skladanim krabiciek ako varenim mydla. Tiez balim do celofanu, mam rozne sacky aj so vzormi , ale ziada sa mi taka uhladenejsia "uprava". Asi to urobim tak, ze si naskladam obalky z farebneho kartonu.

Ja som sice taka hracicka,bavia ma prplacie robotky, len nechce sa mi travit viac casu skladanim krabiciek ako varenim mydla. Tiez balim do celofanu, mam rozne sacky aj so vzormi , ale ziada sa mi taka uhladenejsia "uprava". Asi to urobim tak, ze si naskladam obalky z farebneho kartonu.
- Ame
- Kontaktovat uživatele:
ty špičky jsou jenom založené dovnitř a přes ten děrovaný ornament (nevím, jak se těmto ozdobným děrovačkám říká česky, znám je jako Stanzen) protahuju stužku
"Pošetilí hlouposti říkají, rozumní je dělají." Marie von Ebner-Eschenbach
-
Ame píše:ty špičky jsou jenom založené dovnitř a přes ten děrovaný ornament (nevím, jak se těmto ozdobným děrovačkám říká česky, znám je jako Stanzen) protahuju stužku
Prosim, nemohla by si nafotit ako to skladas? Vyzera zaujimavo
-
Este jeden dotazik- ako riesite " ovoniavanie" mydiel potencionalnymi zakaznickami ? Moje chcu najprv mydlo ovonat, resp. vyberaju hlavne podla vone. / co ma mrzi, ale nic s tym nenarobim/, potom podla vizaze a az potom ich zaujima- nezaujima zlozenie. Doteraz som jedno nechavala nezabalene na pricuchnutie. Ako to robite vy?
-
Ahoj, no nevím jestli se to úplně hodí ale zkusila bych na zabalení mýdla toto. Není to sice moc dekorační ale chrání před vlhkem takže se mýdlo nenavlhne a nerozmočí se. Ono taky záleží jestli prodáváte dekorační mýdla nebo spotřební. Tak snad pomůže.
Zpět na “Obaly na domácí kosmetické výrobky”